Middelfart Sparekasse er initiativtager til MS Invest. Investeringsforeningen hviler på de samme værdier som Sparekassen: tillid, ordentlighed og socialt ansvar.

Til fælles bedste siden 1853

Middelfart Sparekasses tilhørsforhold og engagement i lokalområdet kan føres tilbage til grundlæggelsen af Sparekassen i 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere søgte alternative finansieringsmuligheder. Sparekassen var tænkt som en sparekasse til fælles bedste, og denne tanke lever stadig i bedste velgående her mere end 160 år senere. Håndgribelige investeringer fylder meget i Sparekassens daglige virke. Sparekassen er garantejet og kan derfor lade en del af sit overskud gå tilbage til det samfund, som har skabt det.

Bedst til kunder

Middelfart Sparekasses berettigelse som pengeinstitut er, at kunderne har tillid til, at Sparekassen kan levere et langsigtet og stabilt fundament for deres økonomi. Derfor er der ingen tvivl om, at kundernes opbakning er altafgørende for Sparekassens virke. I erkendelse heraf er Sparekassens vision at være bedst til kunder.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

Mange danske virksomheder har for længst taget konsekvensen af, at medarbejderne er det egentlige aktiv, der adskiller den ene virksomhed fra den anden. I Middelfart Sparekasse er dette så grundfæstet en indstilling, at Sparekassen siden år 2002 har placeret sig i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser, kåret af det internationale Great Place to Work Institute. Arbejdsglæden smitter af på både privat- og erhvervskunder, der i flere uafhængige undersøgelser, har kåret Middelfart Sparekasse som det pengeinstitut, der har den højeste tilfredshed blandt kunder.

 

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • CVR 24 74 48 17