Ulykken på atomkraftværket i Japan satte om noget sit præg på begivenhederne i marts måned.

Aktiemarkederne reagerede i en meget kort periode negativt og nervøst, men har efterfølgende stabiliseret sig næsten helt igen. Markederne har inden for de sidste år oplevet den kraftigste stigning i mere end 50 år. Samtidig har de mere eller mindre ignoreret gældsproblemer, stigende oliepriser, krisen i Mellemøsten og nu senest den frygtelige katastrofe i Japan.

Virksomhederne fortsætter deres imponerede indtjeningsevne og er så likvide som aldrig før. Det ser nu ligeledes ud til, at handlen med virksomheder er begyndt at stige – om end langt fra tidligere tiders høje antal.

Alt i alt oplever vi en fremgang i erhvervslivet og flere tegn på at økonomien er i bedring.

Er det så ikke klart, at aktierne bare skal fortsætte deres himmelflugt? Ikke nødvendigvis. En stor del af de aktiestigninger vi allerede har set er sket, fordi markederne, som så ofte før, har forudset hvad der ville ske.
Vi ser for første gang i mange måneder et mindre stemningsskifte fra de mere risikofylde aktier over til de mere stabile selskaber, som vi har i porteføljen.

Vi tror at aktiemarkederne kan få det svært og samtidig er mange af aktierne i MS Invest efter vores opfattelse fortsat markant undervurderede. Derfor er vi forholdsvis optimistiske med hensyn til vores relative afkast resten af året.

Der er fragået udbytte på kr. 5,25 i MS Invest Value Aktier. Udbyttet går ind på den tilhørende depotkonto d. 12. april 2011.04.11

Se opdaterede oplysninger om porteføljesammensætningen

Download PDF med fakta om MS Invest

 

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • CVR 24 74 48 17