Jørn Linde Andersens månedskommentar  

Oprøret i Ukraine og de efterfølgende spændinger med Rusland har haft betydelig indflydelse på de finansielle markeder i februar. Samlet set har det dog endnu ikke påvirket aktiemarkedet væsentlig negativt bortset fra enkelte dage. Reaktionerne fra det internationale samfund har været resolutte, men vestens eventuelle involvering med markante sanktioner mod Rusland vil næppe kunne undgå at få betydelig indflydelse på aktiemarkedet, hvis situationen begynder at eskalere.

Vi har ikke foretaget ændringer i porteføljen på baggrund af krisen, og har heller ingen planer om at lave omlægninger som en direkte følge af situationen. Som regel er det bedste man kan gøre i disse situationer at læne sig tilbage, følge udviklingen og benytte sig af eventuelle muligheder for at gøre et godt køb.

Vi er yderst tilfredse med porteføljen i øjeblikket og forventer, at den vil klare sig relativt godt, hvis markedet skulle falde lidt i de kommende måneder. Der er fortsat en del selskaber, som vi gerne vil købe til porteføljen i de kommende måneder, hvis vi får mulighed for det til lavere priser. Resultaterne fra selskaberne ser fortsat ud til mere eller mindre at leve op til forventningerne, så indtil videre ser aktiemarkedet ud til at klare sig i fin stil.

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • CVR 24 74 48 17