Vi indbyder dig hermed til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen MS Invest

onsdag den 10. april 2019, kl. 17.00 i Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart.

Efter generalforsamlingen vil der blive en kort gennemgang af forventninger til markedsudviklingen, hvorefter foreningen vil byde på en let anretning.

Du kan se og downloade indkaldelsesmaterialet herunder:

Stemmeret på generalforsamlingen kan udøves for de investeringsforeningsandele, som mindst en uge forud for generalforsamlingen er noteret på navn i foreningens bøger.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig eller afgive fuldmagt elektronisk via medlemsportalen ved at klikke her

Ved tilmelding og afgivelse af fuldmagt via medlemsportalen skal du bruge enten NemID eller brugernavn og adgangskode (som kan bestilles via medlemsprotalen).

Adgangskort kan tillige rekvireres ved henvendelse på foreningens kontor på telefon 33 28 14 30 eller på mail katrine.bang@seb.dk.

Bemærk venligst, at bestilte adgangskort ikke længere vil blive fremsendt med brevpost.

Adgangskort, som er bestilt via medlemsportalen, vil blive sendt ud elektronisk via den e-mailadresse, der er angivet i portalen ved tilmeldingen. Adgangskortet skal medbringes til generalforsamlingen elektronisk på smartphone/tablet eller i printet version.

Tilmeldinger til generalforsamlingen skal være registreret på foreningens hjemmeside eller modtaget på foreningens kontor senest den 3. april 2019.

Med venlig hilsen
Investeringsforeningen MS Invest
Bestyrelsen

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • CVR 24 74 48 17