Efter et meget flot 2016 har Jyllands-Posten og Dansk Aktie Analyse lørdag den 17. december kåret MS Invests Portefølje Manager, Jørn Linde Andersen, til “Årets porteføljemanager”.

I begrundelsen lyder det blandt andet:

”Han er en inkarneret valueinvestor, der søger efter “fundamentalt undervurderede” selskaber”.

Og:

”For med sin mangeårige og dedikerede indsats uanset medgang eller modgang at forfølge sin valuestrategi fortjener Jørn Linde Andersen titlen som ”Årets porteføljemanager” i 2016”.

Der er en større artikel med Jørn Linde Andersen i Jyllands-Posten den 17. december. Artiklen kan læses her

Beæret over titlen

Om kåringen siger Jørn Linde Andersen:

“Der er ingen tvivl om, at jeg er beæret over titlen som årets porteføljemanager, og at MS Invest er glad for afkastet på 28,99 pct. til foreningens medlemmer år til dato.”

Han fortsætter:

“Udover årets gode afkast hæfter jeg mig dog mere ved, at baggrunden for kåringen skyldes mine afkast over de sidste 16 år, der internationalt set har været i den absolutte elite.”

Ifølge Morningstar har medlemmerne i MS Invest siden etableringen af foreningen i 2008 haft et afkast, der ligger 91 % over afkastet for en gennemsnitlig global aktieafdeling i Europa.

”Ovenpå de markant store stigninger vi har set på aktiemarkederne siden begyndelsen af 2009, skal aktieinvestorerne verden over formentlig til at indstille sig på lavere afkast og mere uro på markederne de næste 10 år,” lyder prognosen fra Jørn Linde Andersen og fortsætter:

“Historisk set er det under netop sådanne forhold, at jeg har lavet mine bedste resultater. Jeg har ikke problemer med at finde nye undervurderede selskaber til MS Invest i samme takt, som vi tager gevinster hjem, men lidt turbulens på børsen i ny og næ gør kun mit arbejde lettere. Jeg ser med stor fortrøstning frem til de næste 15-20 års afkast og arbejde.”

  • © Middelfart Sparekasse • Havnegade 21 • 5500 Middelfart • CVR 24 74 48 17